0548 681287

Onderhoud

Autobedrijf Piksen verzorgt graag het periodiek onderhoud, de APK-keuring en reparaties aan uw auto. In een moderne werkplaats wordt met moderne analyseapparatuur, voor elke auto geschikt, een storing aan uw auto verholpen. Het vakkundig team monteurs staat u graag met raad en daad bij.

Het reguliere onderhoud vindt plaats op afspraak, waarbij u de mogelijkheid van vervangend vervoer wordt geboden. Eventuele reparaties worden direct uitgevoerd waarbij u natuurlijk wel eerst geïnformeerd wordt wanneer er bovengemiddeld dure reparaties noodzakelijk zijn. Bekijk hier de openingstijden of maak direct een afspraak.

Voor prijsopgave voor onderhoud klik hier.

 

Aircoservice

Airconditioning in de auto biedt u ieder seizoen comfort en veiligheid. Een aangename temperatuur in de zomer zorgt immers voor een beter concentratievermogen. En de airco voorkomt in de winter dat de ruiten beslaan. 
Het is dus van belang om uw airco optimaal werkend te houden. Regelmatige controle is daarom noodzakelijk, en het voorkomt onnodige schade aan uw auto. Autobedrijf Piksen voert deze werkzaamheden, met moderne apparatuur, vakkundig voor u uit.

Schadeherstel

Mocht het u toch overkomen dan is Autobedrijf Piksen ook het adres voor de reparatie van schade. Het gehele schadetraject van A tot Z wordt voor u verzorgd. Van het invullen van de schadepapieren tot en met het in showroomstaat afleveren van uw herstelde auto. Een leenauto wordt u gratis ter beschikking gesteld.
Het vervangen van uw voorruit wordt ook vakkundig verzorgd. Wist u wel dat de voorruit in belangrijke mate bepalend is voor de stijfheid van uw auto?